OUTLET-ben, ÚJ vagy újra csomagolt termékek, akár 70%-os kedvezménnyel!

OPTI-FREE PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat szilikon-hidrogél és egyéb lágy kontaktlencséhez 300ml
  • OPTI-FREE PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat szilikon-hidrogél és egyéb lágy kontaktlencséhez 300ml

OPTI-FREE PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat kontaktlencséhez

4 290 Ft
Készletről 12-48 óra

OPTI-FREE PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat kontaktlencséhez

Az OPTI-FREE® PureMoist® lencseápoló folyadék magas szinten hidratál egész napos kényelmet nyújtva. Az OPTI-FREE® PureMoist® folyadék akár 16 órán keresztül hidratálja a lencsét!

OPTI-FREE PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat szilikon-hidrogél és egyéb lágy kontaktlencséhez 300ml

OPTI-FREE PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat kontaktlencséhez

4 290 Ft
Készletről 12-48 óra
Mennyiség :
Szállítás

12 maradt raktáron (becsült érték)

Készleten

  • Biztonságos böngészés és elektronikus fizetés.
(https:// - SSL Secure) Biztonságos böngészés és elektronikus fizetés. (https:// - SSL Secure)
  • Akár XL csomagokat is 12-48h Háztól-Házig
szolgáltatással az ország egész területén. Akár XL csomagokat is 12-48h Háztól-Házig szolgáltatással az ország egész területén.
  • 14 napos elállási jog, 30 napos pénzvisszatérítéssel.
14 napos elállási jog, 30 napos pénzvisszatérítéssel.

OPTI-FREE PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat szilikon-hidrogél és egyéb lágy kontaktlencséhez

Az OPTI-FREE® PureMoist® lencseápoló folyadék magas szinten hidratál egész napos kényelmet nyújtva. Az OPTI-FREE® PureMoist® folyadék akár 16 órán keresztül hidratálja a lencsét!

Az OPTI-FREE® PureMoist® jellemzői:


A folyadék olyan összetevőkből készül, amely mind a kontaktlencsére, mind a szemre jó hatással van. Ezen összetevők a Polyquad és az Aldox - így az OPTI-FREE® PureMoist® a baktériumok és mikroorganizmusok káros hatásaitól is megvédi a szemet.

A folyadék alapvető feladatai közé tartozik a lencse fertőtlenítése. Továbbá az OPTI-FREE® PureMoist® megtisztítja a lencsét a felszínen lerakódott fehérjétől és zsíroktól. Ezek az anyagok természetes esetben felhalmozódnak a lencse felszínén a viselés során, mivel a könnyben megtalálhatóak. A folyadék eltávolítja ezen anyagokat anélkül, hogy kényelmetlen érzetet okozna a használónak. Csak helyezze a tárolóba a lencsét, töltse fel az OPTI-FREE® PureMoist® folyadékkal, és várjon néhány órát! A folyadék alaposan megtisztítja a lencsét, és több kórokozó ellen is védelmet nyújt, mialatt hidratálja a lencsét.

Az OPTI-FREE® PureMoist® összetétele:

Egy steril, pufferolt, vizes oldat, amely nátrium-citrátot, nátrium-kloridot, bórsavat, szorbitot, aminometilpropanolt, nátrium-EDTA-t, két nedvesítő anyagot (TETRONIC 13041 és HydraGlyde nedvesítő mátrixot (EOBO-418- polioxietilen-polioxibutilén), és 0,001% POLYQUAD - polikvaternium-1 tartósítószert és 0,0006% ALDOX - mirisztamidopropil dimetilamin tartósítószereket tartalmaz.

Az OPTI-FREE® PureMoist® multifunkciós fertőtlenítő lencse ápolószer a HydraGlyde Moisturizing mátrix rendszert tartalmazza, melynek köszönhetően akár 16 órán keresztül hidratálja a lencsét, így az egész napos kényelem biztosított.  A lencsét egy nedvesség-párna veszi körül, így szemhéja irritáció nélkül siklik a lencse felszínén.

Az OPTI-FREE® PureMoist® oldat utasítás szerinti használata esetén:

Tisztít: a fehérjék és a zsírok eltávolításával tisztítja lencséit a fertőtlenítés és tárolás során.

Fertőtlenít: biokompatibilis, a POLYQUAD" és az ALDOX* fertőtlenítő anyagok elpusztítják a káros mikroorganizmusokat, így a baktériumokat, gombákat és az Acanthamoebát.

Öblít: szükség szerint alkalmazva a kontaktlencséi leöblítésére illetve nedvesítésére szolgál.

Tárol: Fertőtlenítést követően a lencsék akár 30 napig tartó tárolásra szolgál.

Használat: Nincs szükség egyéb enzimatikus tisztító használatára. Az Az OPTI-FREE® PureMoist® helyett ne tárolja sóoldatban a lencséit, mivel az nem rendelkezik fertőtlenítő hatással.

Az OPTI-FREE® PureMoist® általános tudnivalók:

Az első használat előtt távolítsa el a flakon nyakáról a védőfóliát.
Mindig mossa meg és öblítse le a kezét, mielőtt kontaktlencséihez érne.
Mindig tisztítsa meg, öblítse le és fertőtlenítse a szeméből kivett lencséket.
Mindig az azonos oldali - bal vagy jobb oldali - lencsével kezdjen, hogy elkerülje a lencsék összekeverését. Használat után öntse ki a lencsetartó tok tartalmát, és öblítse ki Az OPTI-FREE® PureMoist® oldattal, hagyja nyitva, és hagyja a levegőn megszáradni.
Csapvízzel ne öblítse át a lencsetartó tokot.

Az OPTI-FREE® PureMoist® használati utasítás:

- Nedvesítse be alaposan a lencsék mindkét oldalát Az OPTI-FREE® PureMoist® oldattal. 20 másodpercen át dörzsölje a lencséket.
- 10 másodpercen át öblítse le a lencsék mindkét oldalát Az OPTI-FREE® PureMoist® oldattal.
- Töltse fel az ALCON lencsetartó tokot friss Az OPTI-FREE® PureMoist® oldattal. Hagyja a lencséket a lezárt tokban egész éjszakán át, vagy legalább 6 órán keresztül. Ezt követően a lencsék felhelyezhetők a szemre.
Ha bármilyen lerakódás maradt a kontaktlencséken, felhelyezés előtt öblítse le a lencséket Az OPTI-FREE® PureMoist® oldattal. Lencséi az Az OPTI-FREE® PureMoist® oldatot tartalmazó, lezárt tokban 30 napig tárolhatók. Harminc nap elteltével - felhelyezés előtt - ismét tisztítsa meg és fertőtlenítse lencseit az OPTI-FREE® PureMoist® oldattal. Mindig kövesse szemorvosa utasításait.  Ne változtasson lencsekezelési szokásán, vagy az ápolóoldaton anélkül, hogy erről előzetesen nem konzultált szemorvosával.

Az OPTI-FREE® PureMoist® javallat:

A szilikon-hidrogél és egyéb lágy (hidrofil) kontaktlencsék napi tisztítására, nedvesítésére, öblítésére, zsírlerakodások kialakulásának megakadályozására, fehérje- és zsírlerakódások eltávolítására, kémiai fertőtlenítésére, és tárolására; szakember javaslata alapján.

Az OPTI-FREE® PureMoist® ellenjavallat:

A készítmény összetevőjével szembeni allergia esetén ellenjavallt.

Az OPTI-FREE® PureMoist® figyelmeztetések:

A kontaktlencsék és kontaktlencse ápoló készítmények - ideértve a lencsetartó tok-megfelelő használata és kezelése érdekében rendkívül fontos, hogy kövesse a szakember és a használati útmutató utasításait. Ha hosszan tartó kellemetlen érzést, fokozott könnyezést, látási zavarokat, vagy a szem kivörösödését tapasztalja, AZONNAL vegye ki kontaktlencséit és konzultáljon szakemberrel, mivel a tünetek súlyosbodhatnak. Mindig friss Az OPTI-FREE® PureMoist® oldatot használjon. Soha ne használja fel újra a tároló tokban lévő oldatot. Ne használja, ha a biztonsági csomagolás sérült, hiányzik vagy ha a felbontás biztos kupak sérült. A beszennyeződés megakadályozása érdekében soha ne érintse a flakon cseppentőjét semmilyen felülethez. Használatot követően csavarja vissza a kupakot 15°C alatt ne tárolja. 30°C felett ne tárolja. Használaton kívül a flakon szorosan zárva tartandó. A terméken kizárólag a jelzett lejárati időn belül szabad csak felhasználni. Hat hónappal a felbontást követően öntse ki a megmaradt oldatot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Hővel történő fertőtlenítéshez nem alkalmazható.

STERILE  A

Jelenleg nincs hozzászólás ennél a terméknél.