• AKCIÓS
  • -2 101 Ft
Bradogél higiénés kézfertőtlenítő 1 liter (pumpás)

Bradogél higiénés kézfertőtlenítő 1 liter (pumpás)

Bolti ár: 3 100 Ft
Bruttó ár:  999 Ft
Kedvezmény: - 2 101 Ft
Szállítás 2-5 nap
5997001770313

Bradogél higiénés kézfertőtlenítő 1 liter pumpás

A készítmény a humán- és állat egészségügy, valamint az élelmiszeriparban és a vendéglátás  területén váladékkal történő munka esetén és minden olyan esetben, amikor a kéz mikrobiálisan szennyeződött, vagy szennyeződhet.
Szín
Űrtartalom:
Mennyiség
Szállítás 2-5 nap

  Biztonság és megbízhatóság

NAIH: 58902/2012.

  Szállítási információkhoz kattints!

24 órás kiszállítással az ország teljes területén.

  14 napos elállási jog

pénzvisszafizetési garanciával

Bradogél higiénés kézfertőtlenítő 0,5 liter pumpás

A Bradogél egy higiénés kézfertőtlenítésre, és műtéti bemosakodásra alkalmas kézfertőtlenítő, mely széles antimikrobiális hatásspektrumú. Bőrvédő anyagot tartalmaz, ezért kevésbé szárítja a kezet. 
Alkalmazási terület:  A készítmény a humán- és állat egészségügy, valamint az élelmiszeriparban és a vendéglátás  területén váladékkal történő munka esetén és minden olyan esetben, amikor a kéz mikrobiálisan szennyeződött, vagy szennyeződhet.
Alkalmazás: A higiénés kézfertőtlenítést két egymást követő fázisban kell elvégezni.
1. Az egyik tenyérbe adagoljunk kb. 6-8 ml (1-2 adag) Bradogélt, és ezt a kezeken, alkaron egyenletesen dörzsöljük el. Behatási idő: fél perc (30 másodperc). Víz nélkül használható.
2. A behatási idő letelte után a kezeket, szükség esetén az alkarokat szappannal, folyó meleg vízzel mossuk meg, majd szárítsuk meg.
A termék előnyei: Széles antimikrobiális spektrum, Bőrvédő anyagot tartalmaz, Antimikrobiális spektrum, Baktericid (MRSA). fungicid, virucid, tuberkulocid (Hepatitis-B, picorna vírusok).
Hatóanyag "Összetétel": Etanol "96% (72,9g (CAS: 64-17-5), carbomer, propilénglikol, víz, 2-amino 2-metil 1-propanol, víz.
Veszélyes összetevők: etanol.
Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet. élelmiszerektől távol tartandó. Más tisztító- és fertőtlenítő szerrel keverni tilos! A tuberkulocid hatás 1 percnél hosszabb fertőtlenítési idő esetén érvényesül. Nyílt láng és gyújtóforrás közelében alkalmazni tilos! Elektromos eszközt csak a teljesen megszáradt bőrfelületen szabad használni. Vigyázzunk, hogy a fertőtlenítőszer szembe ne kerüljön!
Elsősegélynyújtás: Ha a készítmény szembe kerül, azt azonnal bő vízzel (10-15 percig) alaposan ki kell öblíteni és szakorvosi ellátást kell biztosítani. Lenyelés esetén a szájüreget alaposan ki kell öblíteni és bőségesen vizet kell itatni. Azonnal orvost kell hívni.
Tűzveszélyességi osztály: „B" Tűzveszélyes!
Térfogat: 1L
Súly: 1 kg
Tárolás és eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 3 évig eltartható.

Letöltés

BIZTONSÁGI ADATLAP - BRADOGÉL

Itt tudod letölteni PDF formátumban.

Letöltés (353.48k)