Rólunk

KZIWEB, egy helyről mindent! Web A-tól Z-ig. Sok emberben felötlik a kérdés: Mi ez a fúra név?
A válasz meglepően egyszerű. 
K, mint Kertész, Z, mint  Zoltán, I, mint Imre és WEB, mint webes értékesítés. Az A-tól, mint AnyZ-ig, mint  Zoltán. Egy helyről mindent, azt takarja, hogy (majdnem) minden ami egy vállalkozásba vagy háztartásba kellhet meg tudja nálunk vásárolni.


Kezdem a kezdeteknél:
2009.06.16-án látván az internet fejlődését, valamint a benne látható kereskedelmi piacot, megalapítottam a KZIWEB.hu, Web A-tól Z-ig. Több webáruházat kezdtem el üzemeltetni. Így hamar felkapott lett vállalkozásom.
2010-ben Nagykereskedő lettem. Szerszámban láttam a jövőt, így elkészült a www.SZERSZAM.SHOP.hu webáruház, ami meghozta gyümölcsét.
2011-ben az
  árukereső.hu által meghirdetett "Az Ország Boltja" versenyen Osman Sahbaz, a Török-Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke adta át egy Gála keretében hétfőn (2011.10.17-én) este az Uránia Filmszínházban a Népszerűségi díj első helyezéséért járó díjat.
2012-ben ismét meghirdették "Az Ország Boltja" versenyt. Itt a harmadik helyett tudtuk megszerezni az egyre több Multi weboldal mellett.
2013-ban "Az Év Internetes Kereskedője" versenyben belekerültünk a TOP 30-ba, valamint megszereztük újabb minősítésünket: 
 
VEDD A NETEN! Minősített Webshop
2014-ben nagy lépésre adtam a fejem. Egy zárt nagykereskedést mellé megnyitottam első kiskereskedésemet. KZI Barkács és Gazdabolt, Munkaruházat.
2015-ben "Az Év Internetes Kereskedője" versenyben már a TOP 20-ba kerültünk.
2016-ban "Az Év Internetes Kereskedője" versenyben még mindig sikerült a TOP 20-ba maradnunk.
2017 -ben az életem megváltozott. Lett egy társam aki a munkába és a magánéletben is társam lett. A boltunk neve is tükrözi: Any&Kzi Barkács és Gazdabolt, Munkaruházat.
 Így igaz lett a 2009-es mottója. 
KZIWEB.hu, Web A(ny)-tól -Z(ozi)-ig. Felkészültünk, hogy Digitálisan Felkészült vállalkozás legyünk és megkaptuk a DF minősítést is.
2018-ban a 
KZIWEB új piacra lépet. Reklám, dekor és fotó. Ezért a mottónkból lett a webáruházaink összefogó oldalunk neve: www.EGYHELYROL.hu.
2019-ben KZIWEB.hu  átalakult, de a KZIWEB tovább él a Reklám, Dekoráció és Nyomdai munkák terén. Új termékkörrel bővültünk: MAMY&ÉN baba, mama termékekkel.
2020-ban .Egy új és erős szerverünk lett. Hogy haladjunk a kor szelemével, egy új és mobilbarát webáruházat építettünk PUIZL ATTILA ZOLTÁN segítségével.

2021-ben a termékkör bővítésbe fogtunk. A meglévő ~7.000 terméket felbővítettük ~15.000 termékre. Disney, Marvel és Nickelodeon lakástextil és ruházatok forgalmazását is elkezdtük.
2022-ben ÚJ webáruházat nyitottunk az OVISsOKk.hu részére. Munkaruházatunk a ROCK SAFETY összes terméke megtalálható lett ezzel a termékein száma felbővítettük ~20.000-re. 

2023-ban szeretnénk a termékeink számát 30.000 felé növelni. Új munkaruha beszállítókkal kötöttünk szerződést PORTWEST és CXS. Tagja lettünk a NOVEX csoportnak, ezáltal a biztonságtechnikai termékek is elérhetőek lesznek webáruházunkban.

KZIWEB© , EGYHELYROL.hu © mindent!             2023. január 02.