Rólunk

KZIWEB, egy helyről mindent! Sok emberben felötlik a kérdés: Mi ez a fúra név?
A válasz meglepően egyszerű. 
K, mint Kertész, Z, mint  Zoltán, I, mint Imre és WEB, mint webes értékesítés. Egy helyről mindent, azt takarja, hogy (majdnem) minden ami egy vállalkozásba vagy háztartásba kellhet meg tudja nálunk vásárolni.

Kezdem a kezdeteknél:
2009.06.16-án látván az internet fejlődését, valamint a benne látható kereskedelmi piacot, megalapítottam a KZIWEB.hu, Web A-tól Z-ig. Több webáruházat kezdtem el üzemeltetni. Így hamar felkapott lett vállalkozásom.
2010-ben Nagykereskedő lettem. Szerszámban láttam a jövőt, így elkészült a www.SZERSZAM.SHOP.hu webáruház, ami meghozta gyümölcsét.
2011-ben az
  árukereső.hu által meghirdetett "Az Ország Boltja" versenyen Osman Sahbaz, a Török-Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke adta át egy Gála keretében hétfőn (2011.10.17-én) este az Uránia Filmszínházban a Népszerűségi díj első helyezéséért járó díjat.
2012-ben ismét meghirdették "Az Ország Boltja" versenyt. Itt a harmadik helyett tudtuk megszerezni az egyre több Multi weboldal mellett.
2013-ban "Az Év Internetes Kereskedője" versenyben belekerültünk a TOP 30-ba, valamint megszereztük újabb minősítésünket: 
 
VEDD A NETEN! Minősített Webshop
2014-ben nagy lépésre adtam a fejem. Egy zárt nagykereskedést mellé megnyitottam első kiskereskedésemet. KZI Barkács és Gazdabolt, Munkaruházat.
2015-ben "Az Év Internetes Kereskedője" versenyben már a TOP 20-ba kerültünk.
2016-ban "Az Év Internetes Kereskedője" versenyben még mindig sikerült a TOP 20-ba maradnunk.
2017 -ben az életem megváltozott. Lett egy társam aki a munkába és a magánéletben is társam lett. A boltunk neve is tükrözi: Any&Kzi Barkács és Gazdabolt, Munkaruházat.
 Így igaz lett a 2009-es mottója. 
KZIWEB.hu, Web A(ny)-tól -Z(ozi)-ig. Felkészültünk, hogy Digitálisan Felkészült vállalkozás legyünk és megkaptuk a DF minősítést is.
2018-ban a 
KZIWEB új piacra lépet. Reklám, dekor és fotó. Ezért a mottónkból lett a webáruházaink összefogó oldalunk neve: www.EGYHELYROL.hu.
2019-ben KZIWEB.hu  megszűnt, de a KZIWEB tovább él a Reklám,Dekoráció és Nyomdai munkák terén. Új termékkörrel bővültünk: MAMY&ÉN pelenka és baba, mama termékekkel.
2020-ban .Egy új és erős szerverünk lett. Hogy haladjunk a kor szelemével, egy új és mobilbarát webáruházat építettünk.

KZIWEB© , EGYHELYROL.hu © mindent!             2020. február 01.