Fizetés

1.6. A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat az Ügyfélnek e-mailben küldött végleges rendelési visszaigazolásban szereplő végösszeget kell megfizetni a Fizetés módjának megfelelően a Futárnak (Készpénzes utánvét COD), illetve személyesen Ügyfélszolgálatunkon (Készpénz, Bankkártyás fizetés).

1.7. Szállítási díjaink (szállítási költség)

Fogyasztó Barátban

1.7.1. Utánvét kezelési díjaink

Fogyasztó Barátban

1.7.2. Kezelési díjaink

Fogyasztó Barátban

1.7.3. 250.000 Ft-ot meghaladó értékű vásárlás esetén csak átutalásos számlát állítunk ki, valamint a szállítás INGYENES!

1.8. Kézbesítés (COD) utánvét fizetés. Az Ügyfél utánvéttel történő fizetési mód választása esetén az áru ellenértékének kifizetése az áru átadásakor, a megjelölt szállítási címen, készpénzben történik. Ennek a fizetési módnak kezelési költsége van. Ennek mértékéről – a vásárlási folyamat során – a „Szállítás” lapon tájékoztatjuk. Kérjük, hogy – készpénzes fizetés esetén – pontos összeget készítsen elő, mert a futárnál nincs minden esetben megfelelő mennyiségű váltópénz! A számlát a kézbesítéskor az áruval együtt kapja meg.

1.9. Bankkártyás fizetés

1.9.1. Bankkártyával történő fizetéshez válassza ki bankkártyás fizetési módot. Ezt követően Ön átkerül az Budapest Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót. A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

1.9.2. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, az Budapest Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

1.9.3. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot, mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

1.9.4. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

1.9.5. A Budapest Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro/Visa/VPay/UnionPay/Paypal/b-payment bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

1.9.6. Az EGYHELYROL.hu Kertész Zoltán Imre e.v. webáruháza az Budapest Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az Budapest Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a Budapest Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

1.9.7. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

1.10. Banki (előre) átutalás

1.10.1. Amennyiben a banki (előre) átutalással történő fizetés választja, abban az esetben a megrendelt raktárról elérhető áru kézbesítését a rendelés ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követő munkanapon indítjuk.

1.10.2. A számlát elektronikus formában küldjük el az utalás lebonyolításához, az eredeti példányt az átvételkor kapja meg.

1.10.3. FIGYELEM! Addig ne indítsanak banki átutalást, amíg nem kapnak visszaigazolást!

1.10.4. A banki átutaláshoz szükséges adatok az alábbiak:

Kedvezményezett neve: EGYHELYROL.hu Kertész Zoltán Imre

Számlavezető pénzintézet: OTP Bank

Bankszámlaszám (HUF átutalásakor): 11733003-27318915

IBAN azonosító: HU79117330032731891500000000

1.10.5. Kérjük, hogy az átutalásánál a megjegyzés rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosító számát (pl.: BDOLADMSD) vagy/és számlaszám (pl.: KZI3-SZ-1720000) amelyet a végleges rendelést visszaigazoló e-mailben talál!

1.11. 2021-ben drasztikusan megnövekedett tengeri szállítási díjak, illetve az alapanyagok beszerzési ára.  A kelet-ázsiai térségből Európa irányába induló konténerek globális fizikai körforgása lelassult, ezáltal a korábbi egyensúly felborult, a szállítmányok jelentősen késnek. Ezért a szállítási díj valamint az alapanyagok árainak folyamatos változása véget a webáruházunkban feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Melyről a vevőt a kiszállítás előtt értesítjük.

KZIWEB© , EGYHELYROL(.hu) © mindent!             2023. január 03.