Szállítási díj CSÖKKENÉS

899 Ft-tól kezdődnek a szállítási díjaink. MPL-el kötött új szerződésnek köszönhetően tovább csökkentek a szállítási díjaink.

A szűkös kapacitás és a nagy kereslet, amely 2022-ben az árak az egekbe szöktettek, ami 2023-ban is várhatóan tovább emelkednek. Az ellátási lánc költségei a pandémia idején az árumozgásra való törekvés során az egekbe szöktek, ezáltal az inflációs nyomás a fuvarozási piacokon valószínűleg fennmarad. Teherfuvarozó cégek 2023-ban is növekedést prognosztizálnak a szerződési díjakban.


Az EGYHELYROL.hu szerencsések közé sorolhatja magát, mivel az internetes piacon egyre nagyobb sikereket ér el. Ezáltal a növekvő csomagszámok véget, sikerült még kedvezőbb árakat kapnunk az MPL-től. Így a szállítási áraink jelentősen, több mint 20%-al tudtuk csökkenteni.

Az alábbi linken tudja megtekinteni új szállítási díjainkat: https://egyhelyrol.hu/content/szállítási-feltételek.html

A szállítási díjakon kívül, több száz terméknek sikerült az árát csökkenteni a javuló forint és a világpiaci (anyag) árak csökkenésének köszönhetően.

A műanyag iparban történteknek köszönhetően az egyik legközkedveltebb termékünk a 120 literes szürke háztartási kuka ára is ~10%-kal csökkent. 

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December